3+kk s výhledem na moře, možnost na splátky, 450m od pláže, komplex Sea Fort Club, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulharsko – ID 10841
od 2 500 €/měs. 119 000
Plocha 125 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/5
Moře 450 m
Číslo nabídky 10841
Nabízíme vám prostorný apartmán o rozloze 3+kk, o velikosti 125 m2, situován v prvním podlaží z pěti pater, v soukromém komplexu Sea Fort Club v Sveti Vlas, Bulharsko. Dispozice: chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, dvě koupelny s toaletou a dvě terasy s krásným výhledem na moře. Cena je včetně nábytku a vybavení.
Komplex Sea Fort Club, ve kterém je apartmán situován se v romantickém areálu se zachovalou přírodou a jen pár krůčku ( 450 metrů) od krásné pláže. Majitelům a jejich hostům jsou k dispozici: bazén s relaxační zónou, restaurace, bar, SPA centrum, parkoviště, dětské hřiště, 24h ochrana.
Poplatek za údržbu činí 13,20€/m2 ročně.
My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM
Sveti Vlas se nachází na nejlepším místě na bulharském pobřeží Černého moře - na úpatí svahů Balkánu, které postupně sestupují do křišťálově čisté vody rozlehlého Černého moře. Tato příznivá kombinace znamená mnoho slunečných dnů (průměrně 260 ročně), chladné odpoledne, čistý vzduch a ideální podmínky pro léčbu nemocí horních cest dýchacích.
Kromě ideálního klimatu, které je blízko Středozemního moře, má Sveti Vlas zajímavou historii. Asi před 1800 lety byla místo luxusních přístavů a rekreačních komplexů thrácká svatyně. V té době bylo město pojmenováno Larissa a teprve 14. století přijalo jméno Sveti Vlas, patrona obchodníků.
Pláž letoviska je dlouhá 1,5 km a v průměru 16 m. Existují tři krásné pláže s jemným zlatým pískem, které podle Evropské komise patří k nejčistším pro koupání v Bulharsku.
Pokud hledáte párty, Slunečné pobřeží je jen pár minut jízdy autem, a pokud se budete chtít podívat na památky, jedinečné město Nessebar a jeho historického a kulturního dědictví jsou vzdálené 10 km. V roce 2007 byl ve městě Sveti Vlas otevřen největší jachetní přístav v Bulharsku - Marina Dinevi s kapacitou 300 jachet.
Jsou zde i zajímavé akce - každoročně v polovině července se koná plachetní regata „St. Vlas“ a v srpnu superskokanová rally pod stejným názvem.
Sveti Vlas je evropské město, které fascinuje všemi ročními obdobími. Podzim je velmi měkký a teplý, jaro inspiruje krásou kvetoucí vegetace a v zimě vás zasněžené svahy Stara Planina ponoří do zasněžené pohádky. V městě je veškerá občanská vybavenost pro pohodlný život. V Sveti Vlasu všechny nemovitosti, které nabízíme jsou vhodně k trvalému bydlení.

Kolik budete splácet?

Výpočet je pouze orientační, má pouze informativní charakter a není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Mám zájem
Podlaží
1
Počet podlaží
5
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
125 m2
Užitná plocha
110 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Bazén
2 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/5
Praha 7 - Holešovice
170 00

Po-Pá: 8.00-17.00