Prodej na splátky, 2+kk s výhledem do zahrady, komplex Riviera Fort Noks, Ravda

Ravda, Bulharsko – ID 11195
od 600 €/měs. 95 000
Plocha 76 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/6
Moře 100 m
Číslo nabídky 11195
Možnost prodeje na splátky po dobu až 10 let! Nabízíme ke koupi apartmán v komplexu Riviera Fort Noks. Rozloha je 2+kk, celková plocha 76,91m2, situován je v přízemí ze šesti pater. Dispozice: předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s toaletou, balkón s výhledem do zahrady. V komplexu jsou k dispozici Vám i Vašim hostům:
Bazén pro dospělé a děti, relaxační zóna, dětské hřiště, tenisový kurt, obchod s potravinami. Bezplatné parkovací stání pro majitele v areálu.
24hodinová ostraha a celoroční video dohled.
Uzavřený areál s kontrolovaným přístupem
Komplex je vhodný pro celoroční bydlení.
Roční poplatek na údržbu činí 12€/m2 ročně.
Velice dobrá nabídka, doporučujeme!
My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM
Ravda je synonymem pro klidnou dovolenou strávenou v soukromí, plného relaxace a vlhkého mořského vzduchu. Na útulných plážích roztroušených v pobřežní zóně si najde prostor pro lenošení úplně každý. Pro nejmejší je v Ravdě akvapark, který se vyrovná akvaparku v Primosku, což je oblíbené domacké městečko na poloostrově. Snad jediný rozdíl je cena, která je zde o poznání přijatelnější než v ostatních částech Bulharska. Výhodněji se zde dá nakoupit opravdu cokoliv, ať už jsou to suvenýry z dovolené, či ovoce na zdejším trhu. Výborná je i dostupnost pomocí příměstské dopravy do okolních letovisek jako je známé Sluneční pobřeží, Burgas, či historická Nesebar, která je s mestečkem Ravda v těsné blízkosti.

Kolik budete splácet?

Výpočet je pouze orientační, má pouze informativní charakter a není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Mám zájem
Podlaží
1
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Plocha
76 m2
Užitná plocha
67.69 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/5
Praha 7 - Holešovice
170 00

Po-Pá: 8.00-17.00